x

Bővebb információért, keressen bennünket: +36 20 377 377 3

Blog Sidebar

Microsoft minősített szerviz partner

Köztudott, hogy a szervizekbe érkező számítógépek jelentős részén nemcsak jogtiszta szoftverek találhatók – ugyanakkor közös érdekünk, hogy mindenki kizárólag legálisan telepített szoftvereket használjon.

Ennek eléréséhez a SysInfo Kft. ha munkája során gyanús (vélhetően „szürke”) szoftvereket talál, tájékoztatja a számítógép tulajdonosát az illegális szoftverhasználat veszélyeiről, esetleges jogi következményeiről. Egyúttal segít ügyfeleinek abban, hogy legális szoftver(ek)re történő váltással a későbbiekben jogkövető módon használja számítógépét.

A PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:

1. A SysInfo Kft. végez szerviz tevékenységet.
2. A programhoz összeállított oktatóanyagokat, a dolgozók elsajátították (OEM licenszelési útmutató, Rendszerépítői szerződés) OEM portál, a tananyag alapján összeállított teszteket (két tesztlap, egyenként öt kérdéssel) eredményesen kitöltötték.
3. A cég a tevékenységének megfelelő verziójú Windows (1 db) és Microsoft Office 2010 (1 db) szoftverekből a legalizálást biztosító induló-készletet beszerezte.
4. A cég vezetője jognyilatkozatot tett arról, hogy a cégnél használt számítógépekre kizárólag legális szoftvereket telepítettek.

 

Leave a comment