x

Bővebb információért, keressen bennünket: +36 20 377 377 3

Referenciáink

Invitel Zrt.

invitel__logo_u

Az Invitel több mint 15 éve a magyarországi távközlési piac kiemelt szereplője. Ezen idő alatt klasszikus telekommunikációval foglalkozó cégprofilból teljes körű üzleti infokommunikációs szolgáltatásokat is nyújtó szervezetté vált.

 
- nyújtott szolgáltatásaink: Teljeskörű RMA szolgáltatás mintegy 5000 PC és 1000 notebookra. A Zrt. nyomtatóinak szervereinek garanciális javításainak teljeskörű ügyintézése.
 

Fibernet Kommunikációs Zrt.

fibernet_logo_u

Magyarország egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő kábelhálózatos elektronikus hírközlési szolgáltatója, közel 300 ezer előfizetett kábeltelevízió, telefon és internet szolgáltatással.

 
   

Microsoft Magyarország Kft.

microsoft-logo_u
A Microsoft Magyarország Kft. a Microsoft Corporation magyarországi képviseleteként 1993-ban alakult, mindössze két fővel. Napjainkban a vállalat dolgozóinak létszáma megközelíti a 200 főt, és a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.  
   

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Multifunkciós eszközök és kellékanyagok szállítása  
   

Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet

Fejlesztői és egyéb szoftverek szállítása  
   

Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő - NHKV

   
   

Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

Asztali számítógépek szállítása  
   

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Nyomtatók, vonalkód nyomtatók és szkennerek szállítása  
   

Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség

   
   

Közszolgálati Személyzetfejlesztési Főigazgatóság

   
   

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

   
   

Eszterházy Károly Főiskola

   
   

Fővárosi Vízművek Zrt.

   
   

MOL Nyrt.

   
   

PETROLSZOLG Kft.

   
   

Szerencsejáték Zrt.

   
   

Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

   
   

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

   
   

Malév Zrt.

malev_logo_u
A Malév Zrt. több mint hatvanéves múltra tekint vissza, 2010. március 29-én ünnepelte fennállásának 63. évfordulóját. Napjainkban a közép-kelet-európai térség egyik vezető, menetrendszerű utasszállítással, árufuvarozással és charterüzemeléssel foglalkozó légitársaságaként tartják számon.  
   

HUNLAND TRADE Kft.

hunland_u

A HUNLAND cégcsoport piaci megjelenése kezdetén elsősorban a szarvasmarha kereskedelemre koncentrált. Gyors fejlődése nemzetközi szinten is ismertté tette több kereskedelmi ágazatban. Legfőbb tevékenysége továbbra is az élő szarvasmarha (tenyészállat: holstein-fríz, aberdeen angus, charolais, limousin, szimentáli fajtacsoport; vemhesüsző; tehén; hízó- és vágómarha), sertés és bárány vásárlása és értékesítése valamint a húskereskedelem.

 
   

Kotra Trade

kotra_logo_u
A Koreai Nagykövetség Kereskedelmi képviseleteként non-profit formában működő, de a koreai kormányhoz kapcsolódó szervezet célja, hogy elősegítse a kereskedelmi kapcsolatok és a befektetések minél kedvezőbb alakulását Korea és a világ többi országa között.  
   

Bp. Főv. XIII ker. Önkormányzat

onkormanyzat_logo_u
A XIII. kerületi Fővárosi Önkormányzat.  
   

Balance 2000 Kft.

 
Könyvelő iroda  
   

Real Print Kft.

realprint_logo_u
Cégcsoportunk közel 10 éve kedte meg működését, és közben jelentős képviselőjévé fejlődött a hazai nyomdaipari, dekorációs- és reklámpiacnak. Célunk, hogy a digitáis technológiák segítségével, valamint magasfokú szakmai tapasztalatunkkal a legegyedibb igényeket is ki tudjuk szolgálni magas színvonalon és kiváló minőségben.  
- nyújtott szolgáltatásaink: Teljeskörű informatika támogatás, rendszerépítés, hálózat kezelés, végfelhasználó támogatása, beszerzés.
 

Reklám Mester Trió Kft.

reklammester_logo_u
Kül és beltéri világító eszközök dekorációját látják el.  
   

Real Press Kft.

realpress_logo_u
Nagymennyiségű szórólapnyomtatás.  
   

XL Pixel Kft.

xplixel_logo_u
Óriás plakátok az ország bármely területére.  
   

GS-Pipe Kft.

gspipe_u
A környezetvédelemi programok kidolgozásához és a havaria helyzetekben mindenképpen szükségesek pontos mérési adatok, melyek tipikusan terepmunka eredményei, ahol a technikai körülmények megteremtése hagyományos infrastruktúrával nem lehetséges.  
   

Berlitz Hungary Kft.

Berlitz_logo_new
Nyelvtanulás és különböző kultúrák megértése - a Berlitz név majdnem mindig felmerül ezekkel kapcsolatban. Fennállásának több mint 130 éve alatt milliók tanultak nyelveket a Berlitz-módszert használva.  
   

Alveola Kft.

alveola_logo_u
16 évvel ezelőtt azzal a céllal alakult meg, hogy minőségi, kategóriájukban egyedülálló termékekkel segítse a kozmetikusok mindennapi munkáját.