x

Bővebb információért, keressen bennünket: +36 20 377 377 3

DocuSek

LETÖLTHETŐ DOKUMENTÁCIÓ>>

Mi is az?

Egy cég működése során mindig gondot jelent a keletkező mindennemű papíralapú dokumentum (legyen az szerződés számla, cégiratok és ezer más).

Megoldást jelentett korunk nagy vívmánya a digitalizálás.

Ebben az esetben viszont azonnal felmerül a kérdés, hogy a digitalizált dokumentumok tárolását miképpen oldjuk meg?

100 esetben szinte a válasz mindig a saját, vagy szolgáltató által adott védett vonalas szerver.

Mi nem ezt ajánljuk.

Mi létrehoztunk egy olyan virtuális értékmegőrző bankot, ahova fontos iratainak digitalizált változatát megőrzésre elteheti.

Ez a bank egy olyan alkalmazás, amely az Amazon világméretű felhőszerver rendszerére épülve szinte végtelen tárhellyel 0% adatlopási veszélynek kitéve, amíg a világon, internet és áramszolgáltatás létezik, vagy ameddig a szolgáltatást fizetik, őrzi a feltöltött adatokat, és hozzáférhetővé csak a megfelelő jogosultságokkal rendelkező személy számára engedi.

Azzal sem kell foglalkozni, hogy ez milyen hardver eszközön fut, ugyanis csak internet elérés, valamint megfelelő belépési jogosultság kell hozzá, és ezt megteheti bárhonnan.

A DocuSek egy online dokumentumvédelmező és tároló szolgáltatás, amely az Ön dokumentumait a felhőben tárolja – biztonságosan és erőfeszítés nélkül.

A DocuSek-et azoknak a cégeknek készítettük, akik szeretnék maguk mögött hagyni a papír alapú dokumentumok tárolásának nehézségeit - egy digitális, online tárhelyre váltva. Ha mind papír, mind pedig digitális formában szeretné megtartani dokumentumait, szolgáltatásunk ebben az esetben is az ideális megoldást kínálja.

Egy olyan rendszert kínálunk Önnek, amellyel könnyen megtalálhatja és letöltheti dokumentumainak eredeti példányait vagy megoszthat másolatokat akár vízjellel ellátva. Szintén segítséget nyújt az eredeti papír alapú dokumentum megtalálásában, hiszen a fizikailag és a digitálisan tárolt dokumentumok a rendszerben össze vannak kötve.

Mi több, dokumentumait a felhőben tároljuk – olyan különösen redundáns létesítményekben, ahol azokat bárhonnan villámgyorsan tudja elérni saját biztonsági megoldásainkkal ötvözve.

Biztonság – az elsődleges szempont

Mai világunkban dokumentumaink biztosítása kiemelten fontos – egy, mind Önnek, mind az Ön ügyfeleinek kritikus részlet. Gyakran a legbiztonságosabb megoldásnak azt tartjuk, ha az adataink papíron, egy raktár mélyén rejtőznek. De ennek nem kell így lennie.

A DocuSek célja az, hogy egy újfajta biztonságos megoldást kínáljon Önnek a digitális világ lehetőségeivel. Tehát pontosan hogyan is tároljuk dokumentumait a DocuSek-en belül?

Amikor dokumentumait bedigitalizálja és felkészíti a feltöltésre, szolgáltatásunk nem csak elkódolást végez a lehető legmagasabb szintű titkosítással, hanem apró részekre is vágjuk a dokumentumot. Ezeket a részeket véletlenszerűen különböző kontinensekre küldünk szét. A dokumentum nem csupán digitális elkódolással lesz védelmezve, hanem fel lesz vágva apró darabokra is. Mintha egy papírlapot tépne szét, és darabjait magas biztonságú banki széfekben tárolná szerte a világon.

Végül még mi sem tudjuk megmondani, hogy melyik dokumentum darabjai hol lesznek és hogyan kell visszafejteni ezeket. Sem pedig más. Alkalmazkodunk a nemzetközi titkosítási konvenciókhoz, és mindezt úgy tesszük, hogy Önnek a legjobb, a nemzetközi törvények által engedélyezett titkosítási módszereket biztosítsuk egy több szinten redundáns adattároló rendszerben elérhető áron.

ELSŐDLEGES TULAJDONSÁGOK

Biztonságos

A DocuSek egy sornyi biztonsági lépést alkalmaz annak érdekében, hogy csak Ön és az Ön által felhatalmazott személyek legyenek képesek egy-egy dokumentumot elérni.

Elosztott

A biztonsággal kéz-a-kézben, rendszerünk a feltöltések előtt álló titkosítandó dokumentumokat véletlen darabszámú és méretű szeletekre vágja, és elrejti őket szerte a világban. Csakis a személyes azonosító kulccsal lehetséges visszafejteni, hogy az egyes darabok hol vannak pontosan.

Redundáns

Különlegesen magas szintű redundanciát kínálunk úgy, hogy szerte a világon tárolunk másolatokat dokumentumainak darabjairól ezáltal ellehetetlenítve a dokumetumok hardverhiba okozta elvesztését. Meg vagyunk róla győződve, hogy dokumentumai még a legtöbb vis major esemény alatt is biztonságban maradnának.

Megbízható

99.99% rendelkezésre állást ajánlunk. Nincs egyetlen pont sem, ahol egy meghibásodás általános problémát okozhat.

Méretezhető

Ezt a rendszert úgy terveztük, hogy képes legyen elbírni és önmagát méretezni bármilyen szintű érdeklődést és használatot. A szolgáltatás akár magánszemélyeknek, akár a legnagyobb cégeknek is képes megoldást biztosítani a dokumentumok tárolásában.

Gyors

A rendszerbe történő feltöltések több világrégión keresztül elosztottak, míg a letöltések egy ennél is nagyobb, globális elosztóhely-hálózatot használnak ki a sebesség növelése érdekében.

Egyszerű

A webes alapú adminisztrációs felület használatával egyszerű feladat less a fájlok biztosítása vagy dokumentumainak megtalálása – akár a digitális, akár a papír alapú verzióról van szó.

Szintén egyszerű feladat dokumentumainak klienseivel való megosztása is, bár megoldásunk képes rá, hogy ezt jól irányítható feltételek között tegye meg. Ön don’t, hogy kivel osztja meg dokumentumait és milyen hosszú időre.

Miként működik?

A www.docusek.com, vagy a www.docusek.eu webcím beírása után ön bejelentkezhet, egy olyan szolgáltatási felületre ahova feltöltheti digitalizált dokumentumait. A dokumentumok egy az ön által készített könyvtárba kerülnek a feltöltés dátumával, és a feltöltő adataival. Ezt egy cégen belül megteheti több felhasználó is, akik számát, jogosultságát a döntéshozó határozhat meg. A döntéshozó vagy nevezzük fő adminisztrátornak akár folyamatosan figyelemmel kísérheti a dokumentumok adatlapján, ki és hányszor, vagy milyen jogosultságú személy nézte meg vagy töltött le másolatot az ominózus dokumentumról.

A dokumentumokat csak egy különleges kód segítségével lehet a rendszerből eltávolítani.

A dokumentumok tárolása oly nagyfokú biztonsági megoldásokkal megalkotott kódolt adatdobozokban történik, hogy tartalmát sem a szolgáltató sem az Amazon mint szerverszolgáltató nem csak hogy nem látja, de a helyzetét a világhálón sem tudja beazonosítani. Ezt kizárólag, csak a felhasználó mesterkódjaival lehetséges.

Hozzáférhetősége, a felhasználón kívül, másnak nem lehetséges, beleértjük a mások közé akár a nemzetbiztonság szolgálatok, adóhatóságok informatikusait, vagy a hekkerkedésből és adathalászatból élők tömegét is.

Milyen megoldásokat nyújt?

Ön feltölthet bármilyen preferált formátumot (pdf. excell. word. stb). A dokumentumok időbélyegzőt és kísérő adatlapot kapnak.

Ön a dokumentumait elláthatja időzárral, emlékeztető küldéssel.

Kategorizálhatja, a dokumentum adatlapján megjegyzéseket fűzhet hozzá. Kérhet a feltöltéséről, letöltésről, megnyitásról, rögzítéséről bizonylatot, értesítést.

Létrehozhat segítségünkkel nyilvános akár partnerek által az ön weboldalán látható feltöltési modult, amelyre a feltöltött adatok az ön későbbi jóváhagyásával eltárolásra kerül, az ön által létrehozott könyvtárban.

Adminisztrátorként prioritásokat, láthatóságot oszthat szét vagy adhat a felhasználók részére.

Zárolhat, elrejthet könyvtárakat, amely csak egy adott kód beírására vagy időzítve jelennek meg megadott időintervallumokban esetlegesen e-mailben értesítve az elérhetőségéről vagy magát a benne tárolt dokumentum másolatát elküldve a megjelölt e-mail címre.

Dokumentumokról készíthet másolati mentést a gépére, vagy példányt, példányokat nyomtathat.

Megadhat szövegmezőket, amely mindenkép rákerülnek a másolati mentésekre, nyomtatásokra.

A rendszer használatáról, létezéséről az ön gépein látható nyom nem jelentkezik, az adatok kizárólag a felhőben tárolódnak, ahonnan a kinyerésükhöz csak az ön kódjával lehetséges.